BPP Magyarország

 
Hírlevél feliratkozás
Név:
E-mail cím:


Találkozunk a Facebookon!

Találkozunk a Twitteren!

 

ÜGYFÉLKAPCSOLAT

A BPP Magyarország az ügyfelekért

A BPP Magyarország ügyfélszolgálati csapata azon dolgozik, hogy minden segítséget megadjon Önnek. Amennyiben a képzésekkel, a tananyaggal, vagy a vizsgaregisztrációval kapcsolatos kérdése van, esetleg további információkra lenne szüksége, keressen minket!

Vajda Stella
Üzletfejlesztési Menedzser

Stella 2010-ben csatlakozott a BPP-hez. Feladatai közé tartozik az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartás, az új ügyfelek toborzása, illetve a BPP Magyarország marketing tevékenységének koordinációja. Stella hat éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzési piac területén, angolul, németül és franciául beszél.

Kiss Eszter
Adminisztrációs Menedzser

Eszter 2008-ban csatlakozott a BPP-hez, előtte a KPMG-nél és az Avaya-nál szerzett szakmai tapasztalatot a tanfolyamszervezés területén. A BPP Magyarországnál Eszter felelős az ACCA-hez kapcsolódó adminisztrációs feladatokért és a számlázásért. Eszter angolul és hollandul beszél.

Tel: +36 70 866 4790
E-mail: eszterkiss@bppinternational.hu
Szakács Rozália
Ügyfélszolgálat

Rozália 2004-ben csatlakozott a BPP-hez. Feladata a kurzusra jelentkezőkkel való kapcsolattartás, a tanfolyami adminisztráció, illetve az irodavezetés. Rozália angol és román nyelven beszél.

Tel: +36 70 333 0015
E-mail: rozaliaszakacs@bppinternational.hu