BPP Magyarország

 
Hírlevél feliratkozás
Név:
E-mail cím:


Találkozunk a Facebookon!

Találkozunk a Twitteren!

 

RÓLUNK

A BPP Professional Education 2000 óta nyújt képzést Magyaroszágon. Célunk, hogy segítsük Önt karrierje építésében. Több mint 1700 szakembernek segítettünk a szakmai képesítés megszerzésében. Olyan képzéseket kínálunk, amelyek elvégzésével sikeres, átlagon felüli tudással rendelkező szakember válik Önből.

Könyvelők, adószakértők, ügyvédek, hiteltanácsadók, aktuáriusok és más pénzügyi-számviteli szakemberek ezrei szereztek már szakmai képesítést a BPP-nél.

Napjainkban a pénzügyi-számviteli szakemberek az eddiginél jóval keményebb üzleti környezettel találják szembe magukat: szigorúbb szabályozás hazai és nemzetközi szinten egyaránt, minden korábbinál magasabb elvárások az állam és az ügyfelek részéről. A BPP küldetése, hogy ebben a gyorsan változó, fejlődő gazdaságban magas színvonalú szakmai képzésekkel segítse a karrierjüket éppen megkezdő, illetve a szakmai tapasztalattal már rendelkező munkavállalókat.

Ügyfélközpontú szolgáltatás
A BPP számos szakmai szolgáltató cég első számú partnere a pénzügyi-számviteli szakmai oktatás területén. A BPP képzéseinek felépítése, amely magába foglalja a BPP innovatív tananyagait és tanítási módszereit, az ügyfél igényeihez igazodik. Mindez kombinálva a sikeres vizsgák kiemelkedően magas arányával biztosítja tréningköltségek leghatékonyabb felhasználását.

Szakemberek oktatnak szakembereket
A BPP oktatói és tananyag írói mindannyian magasan képzettek a saját szakterületükön és több éves, a versenyszférában szerzett tapasztalat után tértek át az oktatói pályára. Fontos kiemelni, hogy oktatóink főállású tanárok, így a tanítás nem másodlagos elfoglaltságot jelent számukra, mint néhány tanácsadó vagy kutató cégnél, ahol nem az oktatás a cég fő profilja.Tanáraink és tananyag szerzőink saját személyes tapasztalatukból tudják, hogy mire van szükségük a résztvevőknek, akik teljes munkaidőben dolgoznak és emellett képzik tovább magukat.

Innováció a szakmai képzésekben
A BPP nemcsak az ügyfélközpontú és időhatékony képzési struktúrájának köszönhetően piacvezető, hanem a rengeteg befektetett időnek és pénznek köszönhetően is, amelyet a képzési anyagok és a szakmai publikációk elkészítésére áldoz. Célunk, hogy minden diákunkat bátorítsuk és segítsük, akármilyen tanulási formát is választ, legyen az tantermi oktatás, távoktatás, e-learning, vegyes képzés vagy önálló felkészülés a publikált anyagok alapján. A BPP jelszava a minőség és az innováció a szakmai oktatásban és képzésben. Meggyőződésünk, hogy ezzel a hozzáállással tudjuk az Ön cége igényeit a legjobban kielégíteni.

Gyűjtsön CPD pontokat nyílt kurzusainkon!
Minden ACCA tagnak évente 40 CPD pontot kell összegyűjtenie. A 40 pontból 21-et igazolni kell. Igazolható CPD pontokat a BPP nyílt kurzusain való részvétellel szerezhet. További információkért keresse Kiss Esztert (eszterkiss@bppinternational.hu).