BPP Magyarország

 
Hírlevél feliratkozás
Név:
E-mail cím:


Találkozunk a Facebookon!

Találkozunk a Twitteren!

 

OKTATÓK ÉS ELŐADÓK

A BPP MAGYARORSZÁG oktatói és előadói

A BPP Professional Education számtalan szakember karrierjének építését támogatja. Világszerte több mint 200 szakmai képesítéssel bíró oktató áll ebben rendelkezésünkre. Büszkék vagyunk oktatóink szinvonalára, minőségére, szakmai tudására és az oktatás iránti elkötelezettségére. A BPP tanfolyamainak látogatásakor az oktató email-es és telefonos elérhetősége rendelkezésre áll a folyamatos támogatás érdekében.

Hokky Marianne, FCCA

Hokky Marianne ACCA tag. A Coopers & Lybrand vállalati pénzügyek részlegénél kezdett, majd a KPMG-nél dolgozott könyvvizsgáló managerként. Könyvvizsgálóként jelentős tapasztalatot szerzett nemzetközi vállalatok auditálásában és a pénzügyi beszámolókészítés terén. Ezen tapasztalatait 2004. óta a BPP-nél kamatoztatja. Marianne 2008-ban lett a budapesti iroda ügyvezető igazgatója. Számos számviteli és könyvvizsgálati ACCA tárgyat, valamint nyílt kurzusokat is tanít.
Csutora Attila, FCCA

Csutora Attila 2005-ben szerezte meg ACCA végzettségét. Ekkor már három éve a Deloitte-nál dolgozott a könyvvizsgálati részlegen. Ebben az évben lépett be a BPP-hez oktatóként. Vezetői számvitelt, jogot, nemzetközi számvitelt, pénzügyi menedzsmentet oktat az ACCA keretén belül. Ezen kívül Diploma in Financial Reporting tanfolyamot és számos nyílt és testreszabott tanfolyamot vezet. 2009 óta az ACCA adózással foglalkozó tantárgyának a vizsgáztatója.
Együd Veronika, FCCA

Együd Veronika a KPMG alkalmazottjaként szerezte meg az ACCA képesítést. 7 éves KPMG-s pályafutása során széleskörű tapasztalatokat szerzett nemzetközi vállalatok auditálásában mind az IFRS, mind a US GAAP szerint. Ezt követően a Reckitt Benckiser kelet-európai regionális irodájában dolgozott pénzügyi kontrollerként. A BPP-hez 2008-ban csatlakozott. Adózást, könyvvizsgálatot, vezetői számvitelt és US GAAP-et oktat. Veronika adótanácsadó végzettséggel is rendelkezik.
Farkas Tibor, MBA

Farkas Tibor (MBA) a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte tanulmányait. 1994-ben kezdett a McCann-Erickson-nál, ahonnan 7 év múltán, mint Marketing Igazgató távozott, hogy a továbbiakban PR igazgatóként erősítse az Ernst&Young-ot. 2003 óta szabadúszó előadó. A BPP-nél 2007 óta tanít marketing stratégiát.
Szívós László

Szívós László 2013-ban szerezte meg ACCA képesítését. A BME Pénzügyek Tanszékének oktatója, ahol jelenleg doktori értekezésén is dolgozik. 2011-ben csatlakozott a BPP-hez. Teljesítmény menedzsmentet és vezetői számvitelt oktat az ACCA keretén belül. Több éves tanácsadói munkája során részt vett kontrolling rendszerek, teljesítménymenedzsment rendszerek és vezetői információs rendszerek fejlesztésében.
Tarpataki Eleonóra

Tarpataki Eleonóra a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát 1991-ben, majd 2000-ben okleveles könyvvizsgálói szakvizsgát tett. 2006-ban egyetemi kiegészítő képzés keretében Európai Uniós Pénzügyek szakirányon diplomázott a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán. Tudását különböző szakmai képzéseken (IFRS-Nemzetközi Pénzügyi Beszámolókészítési Standardok, Projektfinanszírozás, E-Learning tanfolyam) tovább mélyítette.
Eleonóra szakmai pályafutását a Citibank alkalmazottjaként kezdte meg 1991-ben a vállalati kapcsolatok osztályon, ahol rövid időn belül osztályvezetői, majd főosztályvezetői pozícióba lépett. 1999-ben a kis- és középvállalati hitelezés terület kockázati igazgatója lett, majd hitelpolitikáért, hitelbírálatokért és KKV portfólió-ért felelős vezetőként dolgozott 2002-ig.
2003 óta könyvvizsgálóként tevékenykedik. Ennek keretében pénzügyi-számviteli átvilágításokat végez, adó- illetve számviteli tanácsadóként, továbbá pénzügyi, számviteli és bankszakmai képzések oktatójaként kamatoztatja szaktudását.Holló Katalin

Vezető-fejlesztési és HR tanácsadó, vezető-fejlesztési programok akkreditált facilitátora, business coach - közgazdász és MBA végzettséggel, valamint több, mint 20 év tapasztalattal vállalati HR vezetői, vezetési tanácsadói és banki szolgáltatási területeken. A Deloitte HR igazgatójaként feladata volt a HR stratégiának és folyamatoknak az alakítása az üzleti stratégiával összhangban, különös tekintettel a vezetők fejlesztésére és tehetség-menedzsmentre. Korábban az ABN Amro kiemelt vállalati ügyfeleinek a kiszolgálásáért és a velük való kapcsolatok fejlesztéséért felelt, azt megelőzően pedig a PWC-nél, vezetési tanácsadóként számos szervezeti átalakítási, változás-kezelési, HR tanácsadási és fejlesztési projektben vett részt, illetve vezetett.Nagy István Ottó

Több év mérnöki, fejlesztői és projektvezetői tapasztalattal a birtokában kezdte meg gazdasági tanulmányait, amelynek során MBA fokozatát a Világbank ösztöndíjasaként az Egyesült Államokban szerezte. Stratégiai és vezetési tanácsadó, tréner, vezetőfejlesztő programok akkreditált facilitátora; vezetői és tréneri tapasztalatait felhasználva vezetőket coach-ol; vendégoktatóként rendszeresen tart előadásokat egyetemeken és főiskolákon, a Central European University Busines School-ban 1996 óta vendégtanár. A huszonhat éves szakmai tapasztalat, amelyből az utóbbi tizennyolc év a világ vezető tanácsadói cégeihez kötődik (Andersen, A.T. Kearney, Deloitte, Ernst&Young), megteremette számára mindazokat a feltételeket, hogy partnerként (cégtulajdonosként) és a tanácsadási üzletág vezetőjeként gyakorlatban megtapasztalja a cégvezetés örömeit és nehézségeit, az egyes funkciók fejlesztésének és átalakításának nehézségeit, a változások elősegítésének fortélyait. 1996 óta Bejegyzett Vezetési Tanácsadó (CMC), a Captain munka-alkalmassági, képesség és motiváció tesztek képzett szakértője.