BPP Magyarország

 
Hírlevél feliratkozás
Név:
E-mail cím:


Találkozunk a Facebookon!

Találkozunk a Twitteren!

 

ACCA


A BPP Magyarországon piacvezető az ACCA képzésben, és az egyetlen oktató cég, mely elnyerte az ACCA-től a Platinum Status kitüntetést a tanfolyamok kitűnő színvonala, a diákok kiemelten magas sikeres vizsgáinak száma és a színvonalas oktatási feltételek elismeréseképpen. 2000 óta vagyunk jelen a magyar piacon, és olyan egyedi oktatási módszert dolgoztunk ki, mely hatékony segítséget nyújt a sikeres vizsgára való felkészülésben. Az ACCA által jóváhagyott tananyagainkkal, magasan képzett oktatóinkkal és adminisztrációs szolgáltatásunkkal további nélkülözhetetlen segítséget nyújtunk ACCA tanulmányaihoz.Érdekli az ACCA?

A jelentkezési határidő a 2014. júniusi vizsgához 2014. március 8. Éljen a lehetőséggel! Vegye fel a kapcsolatot Szakács Rozáliával (rozaliaszakacs@bppinternational.hu) vagy Kiss Eszterrel (eszterkiss@bppinternational.hu)


VLE

VLE egy új online oktatási eszköz, amellyel kiemelkedő támogatást nyújtunk az ACCA vizsgákra való felkészüléshez. Diákjaink egy virtuális tantermi oktatás formájában az interneten keresztül bárhol, bármikor, korlátlanul elérhetik a modulok teljes tananyagát beleértve az előadásokat, vizsgaösszefoglalókat, interaktív feladat-megoldásokat és próbavizsgákat.


 

Számítógépes vizsgaközpont vagyunk

Az F1, F2 és F3 tárgyakból egész évben számítógépes vizsga tehető központunkban. Ha számítógépes vizsgát szeretne tenni, vegye fel a kapcsolatot Szakács Rozáliával (rozaliaszakacs@bppinternational.hu) vagy Kiss Eszterrel (eszterkiss@bppinternational.hu), legalább 1 héttel a tervezett vizsgaidőpont előtt.
"Platinum Status"

A BPP Magyarország elnyerte az ACCA-től a Platinum Status kitüntetést a tanfolyamok kitűnő színvonala, a diákok kiemelten magas sikeres vizsgáinak száma és a színvonalas oktatási feltételek elismeréseképpen.


 

További információk